Körsbärsblom och den kungliga operan med ängel no 1

 Vilken härlig start på dagen!
Tog ledigt i förmiddags och följde med min fina Flipps och hennes klasskamrater till den kungliga operan… Det gäller att inte råka säga bara operan då påminner 18 små barn mig direkt om att den är KUNGLIG, inget annat.
Det var i alla fall en fröjd att se dem njuta av en underbar operaföreställning som var precis lagom lång och väldigt fint anpassad till små 2:or. Min ”gåkompis”sa när vi gick och småpratade efteråt  att han verkligen gillade konserten! Underbara barn 🙂
Efter besöket blev det lunch i Kungsträdgården som nu står i full blom, dessa fantastiska körsbärsträd, det sanna vårtecknet här i Stockholm…
Hoppas att er morgon varit åtminstone nästan lika mysig som min!
Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.