MD formulations, Jan Marini och lite till…

God morgon!
Hoppas att alla fått sova gott. Här har natten gått galant, alla barn har sovit i sina sängar och jag tror minsann att jag skrapade ihop sådär 5 1/2 timmes sömn vilket får räknas som success 🙂
Från det ena till det andra eller det hänger ju faktiskt ihop när jag tänker efter. Jag var en sån där tjej som gled igenom tonåren med lika många finnar som jag har fingrar på min hand, mycket lyckligt lottad med andra ord. När jag några år senare läste till hudterapeut skrattade lärarna åt min hud då de inte kunde hitta en endaste pormask… Låter ju härligt… Sedan kom min första graviditet och bölder dök upp som små fina vänner på hakan, inte små knottror eller gula pluppar utan enorma ömmande bölder. Från den stunden har min hud varit en berg och dalbana. Grundhuden är fortfarande densamma, ganska torr med andra ord men som en bonus på detta hälsar de här härliga bölderna på lite titt som tätt och är det lite extra stressigt i vardagen så kommer även ”vanliga” finnar på besök. Huden har ju en förmåga att spegla hur vi lever och mår men man kan faktiskt påverka en hel del med rätt produkter också. 
Så, ovan ser ni mitt pharmacia 😉
Md Formulations har alltid varit min räddning när det strulat till sig ordentligt men de har slutat att sälja sina produkter i Europa så nu väntar en övergång till Jan Marini som även var inblandad i Md men numera har sitt eget märke. Tjejerna på Skincity har en tokbra produktbeskrivning gällande dessa två märken så att man vet vad man skall ersätta sina gamla produkter med, ta gärna en titt här
Min senaste offensiv har i alla fall gett resultat. De hormonella bomberna får jag nog leva med men resten  av min hy mår just nu kalasfint. Glöm dock inte att använda hög solskyddsfaktor om ni använder dessa produkter då de arbetar med syror och gör din hud extra känslig för vårens värmande strålar… 
Ha en skön morgon!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.