Trötta discodamer och fredagsmys…

God kväll!
Nu har vi klarat av ännu ett vårdisco på skolan och kommit ut hela på andra sidan… Tjejerna som möra discodrottningar och jag som en lite trött men lycklig saftserverande trivselgruppmamma… Det var verkligen urkul att träffa alla förväntansfulla barn! Åh så fina de hade gjort sig… riktiga parliner med fluffiga klänningar och snygga flugor. Passade dessutom på att skriva deras namn på muggarna, så mycket lättare att komma ihåg vad alla heter då och som en bonus blev det ju lite tid för chit chat med varje barn. Hela tanken med trivselgruppen är ju att skapa trygghet i deras närmiljö och ju närmre vi kommer alla barn desto bättre. 
Nu väntar lite fredagsmys med härliga familjen. M och Ville fixade skaldjur och bubbel medan vi dansade loss och just nu börjar ju den efterlängtade finalen i Let’s dance… Skall dock smyga med mig ett magasin till soffan, det är nog ingen som märker… Ha en underbar kväll!
Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.