Årets första grillning, husgrisen och sovande änglar…

God kväll!

Hoppas att söndagen har varit härlig och lika fin som här i kyrkbyn… 
Ikväll har det hänt, årets första grillning… Normalt sett är det kyckling som är självaste premiärpippin men i år blev det en gris marinerad i vitlök, olivolja, citron och örter serverat med klyftpotatis, tzatziki och sallad. M stod och grillade vid vår nya entré som nu mest är en grund men ge det en vecka eller två så kommer mera 😉


Undertiden satt tjejerna uppflugna i tronen och spelade, de skrattade så sjukt mycket att jag själv blev sugen på att leka get (tydligen väldigt festligt…). Efter middagen var de i alla fall fullkomligt utmattade efter dagens lek och bus med grannbarnen, de somnade innan sagan för första gången på ja, så länge jag kan minnas.


Hade tänkt mig lite häng med M men tror att han just somnade med febergossen en trappa upp… Chick flick och ett glas rosé i min ensamhet med andra ord 😉


Sov så gott allihop!


Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.