Min tron…


Hej i solen!

Vilket magiskt väder vi har, riktigt vårväder… Glädjer mig verkligen trots att det medför en del spännande hälsoeffekter för egen del, detta pollen…
Från det ena till det andra. Tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder på min tron 😉 Skaffade den när Vilhelm kom och det blev genast vår amningstron. Älskar det där lilla hörnet där man kan sitta och titta ut på naturen eller vrida lite på huvudet och spana på M när han jobbar. Just nu har den fått lite härliga kuddar från OddBirds och Mimou.
Den fina ängeln i mässing kommer från Georg Jensen, flickorna hade varsin sedan tidigare så det var klart att han också skulle få en. Modellerna skiljer sig lite från varandra men det är bara kul tycker jag.

Ha en skön eftermiddag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.