Mummy never sleeps…

Terrybly Densiliss blush och Rouge Dior

…och hur man lurar dem alla…
Om Money never sleeps var någon form av sanning 1987 så är min nya sanning sedan 2006;
Mummy never sleeps
05:00 i morse vaknade Vilhelm med feberrosiga kinder och var hungrig och gossugen. M var en hjälte som kom med kaffe och välling, vad skulle vi göra utan vår Lattissima?! När vi hade druckit upp gosade vi, sjöng imse vimse och tittade på en fin bil medan M somnade om. Sedan drog sig även den lilla ängeln tillbaka… Bra kan man ju tänka men då kom nästa sömndruckna barn på besök i vår säng och snurrade runt ett tag innan också hon somnade om… Kvar var jag, klarvaken efter sång och kaffe. 

Så vad gör man då när man alltid får lite för lite sömn? Accepterar läget och ser ut som ett ras, vilket är helt ok…

Eller så vänder man sig till By Terry och Dior!
Fullkomligt älskar dessa produkter! De trollar bort alla tecken på min totala sömnbrist och får mig att ljuga för mig själv hela dagen 😉  Rouget är en nyvunnen favorit som gör att man faktiskt ser riktigt hälsosam ut, the glow kan ju lura vem som helst. Dessutom sitter det sjukt bra, fullkomligt magiskt.
Läppstiftet från Dior blev en favorit så fort jag testade det, brukar inte gilla läppstift då jag inte trivs i för mycket färg och ofta upplever att det torkar ut läpparna. Det här gör verkligen inte det utan fungerar som ett läppbalsam med en lätt hint av färg, precis i min smak.

Det får bli morgonens tips…
Ta en kaffe nu!
Kramis

1 reaktion på ”Mummy never sleeps…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.