Färga brynen…


God morgon!

Hoppas att ni haft en skön start på dagen! Här har de stora cyklat iväg med pappa medan Ville och jag myser runt i lugn och ro, det blev ju ingen förskola för den lilla febergossen.

Dagens morgontips handlar om brynfärgning, något som jag gärna gör hemma, är så petig så blir aldrig nöjd annars. Fransarna fixas dock med fördel på salong, så lurigt att få till själv.

När man färgar hemma tycker jag att man skall se till att ha bra produkter och hitta en leverantör som har fler färger än brunt och svart, väldigt få av oss passar i dem. Det gäller att prova sig fram tills man hittar den blandningen som går bäst mot den hudton man har. Byter man hårfärg kan man behöva tänka om och gå ljusare eller mörkare eller byta färg helt.

Jag gillar Refectocil på grund av deras breda färgsortiment. Dessutom sitter färgen länge, man vill ju inte hålla på var och varannan vecka. Min kombo av färger är 3/4 naturbrun och 1/4 grå vilket gör den bruna tonen lite kallare.

Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.