The base…

God morgon!

Hoppas att alla fått sova gott! Vi fick nöjet att sova lite extra länge i morse då jag igår kväll hängde upp en filt framför fönstret i vårt sovrum… Flickorna har ju mörkläggningsgardin i sitt rum men eftersom vi sover i deras vardagsrum just nu så blir det morgon när solen går upp om man nu inte gör som jag och hänger för en filt…

Dagens morgontips då… Basen. Ett måste för tröttisar är en väl fungerande concealer. Jag har provat en hel del men fastnat för dessa två produkter;


Den första har jag haft sedan den kom och använt på så många områden, tycker själv att den är bäst som highlighter på kindben, näsrygg etc men även under ögonen för att dölja mörka ringar. Fördelen med denna produkt är att den är väldigt lätt att applicera och inte lägger sig i fina linjer mm. 

Terrybly Densiliss är relativt ny på marknaden och skiljer sig från Touche Éclat på många sätt. Detta är en produkt som jag endast använder för att dölja mörka ringar/missfärgningar under ögonen men där fungerar den verkligen! Inte nog med att den täcker väl och trollar bort alla tecken på trötthet dessutom är det en anti-ageprodukt som stramar upp… Not bad!

Den sista lilla produkten kommer från MAC heter Paints och är en riktig vinnare, Nu är jag inte den som använder ögonskugga dagligen men när jag gör det så vill jag att den skall sitta som berget och absolut inte lägga sig i ränder/veck på ögonlocket. Detta ser den här lilla tuben till att fixa, eller i alla fall dess innehåll 😉 Antingen använder du den som skugga eller som bas för andra skugggor som då sitter som berget hela dagen.

Hoppas att ni kommer att hitta en ny favorit bland dessa eller kan tipsa mig om liknande bra produkter..?

Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.