Mysdag med mamma och pappa…

Hej i aprillvädret!

Vet inte hur ni har det hos er men här är det verkligen tvära kast, ena sekunden skiner solen och nästa kommer ösregn. Längtar lite till vårvärmen nu… Dessutom vore det skönt om de här skurarna försvinner innan huset skall ställas upp. Det är så spännande och bara några dagar kvar nu!  Känns som om varje vaken stund går till att fixa med alla små detaljer som färgkoder, fönsterbeslag och dörrtryck…

Idag är mina underbara föräldrar på besök vilket känns otroligt lyxigt. Under vinterhalvåret så träffas vi ju flera gånger i veckan men till våren flyttar de till landet och då blir det mer sällan. Idag har vi pratat fasadfärger vilket är väldigt kul. Till helgen skall vi nämligen måla om lekstugan för att få en uppfattning om de färger vi valt till huset går fint ihop med kringliggande hus, växtlighet och vårt eget lilla kråkslott såklart. Det lutar åt olivgrönt med vita knutar och engelskt röda spröjs och dörrar. Återkommer såklart med bilder efter helgen 🙂

Vår lilla ljuvliga Thierry har varit sjukt kelig idag, han är en knasig liten katt, mer som en hund faktiskt. Om vi varit borta i några timmar kommer han farandes och möter oss redan i bilen, hoppar gärna upp i baksätet och nosar runt på alla barn… Gör katter verkligen så? Mysig är han i alla fall…

Kram kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.