The glow – en ikon och en blivande..?

God morgon på er!

Valborg är äntligen här… Kanske inte den varmaste men det regnar inte och lite då och då har solen tittat fram här på morgonen. Ville var rar nog att väcka oss klockan 05:00 så det känns som om det är långt in på förmiddagen nu men klockan är ju inte ens 08… De ljuva småbarnsåren som sätter sina spår 😉 Såg mig i spegeln när jag kom till badrummet i morse och det var ingen vacker syn, såg riktigt trött och sliten ut…

Då mina vänner finns det räddning på tub. Japp, hur härligt som helst… och idag tog jag i från tårna och använde båda mina favoriter;

-Beauty Flash Balm från Clarins 

– DayWear MultiprotectionAnti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer SPF 15 från Estée Lauder

Clarins Beauty flash balm är ju en riktig klassiker som hyllats i decennier och det finns en anledning, man kan se hur risig ut som helst innan man stryker på den och som av ett litet mirakel fullkomligt strålar man efter en lätt applicering. Den här krämen skall inte masseras in utan man stryker på den och lägger sedan önskad make-up direkt efter eller lämnar sin strålande hud som den är.

För min del behövdes en gnutta färg också, man får ha i åtanke att jag var grå i början av proceduren 😉

Färgen och ytterligare glow (man kan aldrig få för mycket…) fick jag av nästa produkt, DayWear från Estée Lauder. Det här är en kalasprodukt om man gillar en naturlig look men behöver lite sommarglow. Den anpassar sig till din egen hudton och ger färg först när man applicerar den på huden och som en bonus döljer den fina linjer och trollar bort ojämnheter och missfärgningar.

Det får bli dagens morgontips!

Stor kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.