Min blivande Arsenalstjärna…

Hej i natten!

Idag hade vi så mycket roligt och mysigt för oss… Filippas skola hade Vernissage och loppis till alla barns förtjusning! Alla utom Ville då, han brydde sig inte det minsta om ifall det såldes gamla plastbilar eller dockor runt omkring sig för han hade hittat en BOLL!

Medan M hjälpte flickorna med fika, ”otroliga” loppis-fynd  och korvservering spelade Ville och jag fotboll. Min lilla prins gör inget annat, han springer efter en boll hela dagarna! Mitt under glädjetjuten och passandet på grusplanen fick han syn på skolans fina konstgräsbana och han blev ståendes helt stum och bara pekade ett litet tag innan han började tjoa;

 Boll boll boll boll boll!!! 

Han rusade fram och hängde i staketet likt Ronald Miller i Can’t buy me love med något drömskt i blicken, fast kanske inte av samma anledning då…

Efter högljudda protester fick jag ner honom i vagnen för hemgång men så fort vi kom till trädgården hittade han en ny boll…

Det där mina vänner är framtiden! Ge honom sådär en 14-15 år så kommer han spela för Arsenal med Thierry Henry som tränare!

Nattinatt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.