Bokstavslek – EE creme

God morgon!

När jag trodde att jag kunde allt, ja då kommer ytterligare en bokstavscreme och förvirrar, Men när det är Estée Lauders produkter så brukar det vara värt förvirringen. De ligger alltid i framkant och hittar konstant på nya spännande produkter som får oss att se lite mer fabulösa ut än innan… 

Deras nya produkt heter Enlighten EE even effect skintone corrector broad spectrum 30 spf och som ni kan förstå av slutklämmen på namnet så ger den oss ett alldeles utmärkt solskydd vilket verkligen känns toppen. Utöver denna fina egenskap så utlovar krämen en fantastisk lyster och jämnare hudton på en gång… Inte illa!

Den passar alla hudtyper och hudfärger, täpper inte igen några porer utan får dem istället att se mindre ut. 

Hur använder man den då?

Enkelt, som ett sista steg i din hudrutin på morgonen. Antingen bär du den som den är eller så applicerar du foundation som ett sista lager, the glow finns där ändå 😉

Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.