Miniänglar – förlossningsberättelser efterlyses…

Hej på er!

Vill du dela med dig av din förlossningsberättelse eller känner du någon annan som kan tänka sig att dela denna underbara stund med andra blivande föräldrar..?

Just nu jobbar jag med ett otroligt spännande projekt som går under namnet Miniänglar. Det kommer att vara en informativ och förberedande sajt för gravida där man får möjlighet att lära sig mer om vad som händer i kroppen vecka för vecka under graviditeten. Syftet är att förbereda de blivande föräldrarna inför förlossningen samt det kommande föräldraskapet. 

När jag själv var gravid för första gången läste jag precis allt jag kom över för att förbereda mig inför förlossningen, stunden då allt skulle ske och som man inte på något vis kunde kontrollera eller visualisera då den var helt ny. Det är inte så många tillfällen i livet som vi inte kan ana vad som kommer att hända, de allra flesta händelser, stora som små, går att förbereda sig inför men den första förlossningen är något helt annat. 

Det jag upplevde som mest stöttande, lugnande och förberedande var att läsa andra personers förlossningsberättelser, det var på något sätt så nära man kunde komma även om ingen förlossning är den andra lik. 

Det vore därför otroligt roligt om ni kunde tänka er att dela dessa underbara berättelser med mig och de blivande föräldrarna som på sikt hittar till oss. Inboxa mig om ni är intresserade! På sajten kommer man själv kunna välja om man vill dela med sig anonymt eller ej, det som passar er bäst…

Nu tackar jag för i afton och bjuder på lite bilder från den sista av våra tre förlossningar!

Dela gärna så fler får möjlighet att delta…

Stort tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.