BB & CC för tårna..?


God morgon! 

Eller förmiddag, morgonen har försvunnit i byggmöten, beslut och textskrivande men nu är jag här igen. 

Blev så förvånad när jag för några dagar sedan upptäckte att BB/CC-trenden inte bara finns för huden utan även för våra naglar! Japp, nu såhär till våren så gäller det att vara piffad överallt, tårna gömmer sig inte längre i vinterskor utan tittar ut i solen och luftar sig och då gäller det att glänsa från topp till just tå.

Samma lack går givetvis att använda även på fingrarnas tjusiga naglar och det skulle nog verkligen vara något för mig som gillar knappt synliga lack. 

Så vad utlovar dessa lack? Jo, precis som krämerna så lovar de att trolla bort missfärgningar och imperfektioner, ge en slätare yta  samt  jättefin lyster. Det låter ju fint om än lite bisarrt… får vi inte ens ha fläckar på naglarna? 

Jag kommer definitivt att prova då jag som sagt gillar att ha Nude-färg på mina lack och lite lyster säger jag aldrig nej till, det vet ni nog vid det här laget 😉

Här kommer några förslag, enjoy!
 som en bonus får ni min favorit som kanske inte heter BB eller CC men som är ett underbart nude-lak…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.