Alla fina mammors dag…

God morgon!

Hoppas ni hunnit bli firade eller själva firat er lilla mor på denna fantastiska dag… En dag per år då jag inte behöver ägna mig åt några hushållssysslor så länge nu inte nöden kräver det 😉

Själv blev jag så fint firad så med blommor, choklad, kaffe på sängen och vackert morgonkrax från sömndruckna barn och make… Det hela var precis sådär mysigt som man vill ha det på morsdag, en hög med glada barn i sängen som gosar och busar. Nu ägnar de sig åt de där hushållssysslorna och skall städa sitt rum men det låter mest som om de leker så vi får väl se hur länge jag blir befriad från dessa uppgifter. 

Gårdagens fest var alldeles galet bra, massor av folk, duktiga tonåringar som ”jobbade”, bra livemusik och härlig rockstämning och detta mina vänner trots att tillställningen faktiskt utspelade sig utomhus! Tält, segeldukar, värmande gasolvärmare och en ångande pool hjälpte till och jisses vilket drag det blev! Känner mig trots allt riktigt pigg idag, vi kom ju hem ganska tidigt… 

Nu skall jag pussa lite mer på den lilla gosiga gossen som känner på sig att det är något speciellt på gång idag, han pussas konstant!

Ha en extra härlig dag nu alla mammor!

Kram

1 reaktion på ”Alla fina mammors dag…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.