På resande fot eller efter sena nätter…


Hej på er!

Tittar in lite snabbt här med ett fantastiskt härligt tips… 

När jag var sådär 22 år var jag på besök hos en kompis familj i Paris. Vi hade en underbar kväll med mysig middag följt av en galen natt på diverse nattklubbar… När vi släntrade hem på morgonkvisten hade nog ingen av oss en tanke på några speciella hudrutiner utan tänkte somna à la Liz Taylor med maffiga fransar på… Då mina vänner, hade den förutseende mamman i huset lagt små söta paket på våra huvudkuddar med magiska wipes…

Höjden av lathet kanske men ohh så skönt det kändes att ligga där i sängen och tvätta bort allt smink och sedan vakna på morgonen utan ihopklistrade fransar… Denna underbara fransyska, vilken kvinna!

Vad jag tänkte tipsa om idag är därför ett litet axplock av dess magiska wipes som dessutom är utmärkta på resan eller i handväskan.

Pureness Refreshing Cleansing Sheets från Shiseido – Passar perfekt till den med lite fetare hudtyp då den lovar att avlägsna olja som kan täppa till porerna. Huden känns ren och fräsch efteråt samt behåller sin naturliga balans. Shiseido levererar som vanligt!

Sensitive Touche 3-in-1 cleansing wipes från Lumene – Ett prisvärt alternativ som fungerar utmärkt på vattenlöslig make up. Lämnar huden ren och återfuktad. Har man inte någon problemhud fungerar dessa alldeles utmärkt efter en sen natt…

Clarifying Wipes for Blemish Prone Skin från Murad – Dessa skall du ha om du har lätt att få finnar, de rengör verkligen ordentligt och lämnar huden tonad, ren och fräsch precis som de utlovar! De är lite dyra men har man lätt att få acneutbrott är det värt den extra kostnaden om man vill ha en snabb lösning som detta är. 


Fick en förfrågan om det fanns något bra alternativ för oss med torr hudtyp och det finns det absolut, tyvärr vet jag inte var man kan få tag i dem i Sverige … Men för den som är ute och reser så kan ni bunkra upp med dessa från Boots. Boots Expert Sensitive Cleansing and Toning Wipes är både skonsamma mot en känslig hud och torkar inte ut det minsta!

Ha nu en skön eftermiddag!

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.