Plantering, god fisk, origamivernissage och massor av kärlek…

Så firad jag blivit idag!

Jag har faktiskt klarat mig från betungande sysslor och enbart ägnat mig åt mys hela dagen…

Vi fick äntligen ut alla förplanterade tomater, bönor och majs samt satte lite morötter, ärtor och annat smått och gott. Det var väldigt skönt att få det gjort av flera skäl, främst för att vårt vardagsrum börjat likna en djungel 😉 Nu ser man äntligen mina vackra pioner på öppna spisen igen!

Vi avslutade det hela med lite fotboll i trädgården till Villes förtjusning och sedan bjöd M på härlig morsdagsmiddag, helt underbart snabbgravad lax som sedan åkt på grillen en sväng… Otroligt gott!

När det var klart var vi inbjudna till vernissage en trappa upp. Flickorna hade vikt origami och gjort en ljuvlig liten utställning som avslutades med att två små fina hjärtan innehållandes underbara små kärleksförklaringar vecklades upp… Denna enorma kärlek! Väldigt stolta miner och mängder av kramar…

Nu sover alla och M har precis bakat en kladdkaka till mig, vad annars?! Han känner mig så väl… 

Hoppas att er dag har varit lika full av kärlek som min varit… 

Till min egen mamma skickar jag extra mycket kärlek! Tack för att du alltid finns där för mig när jag behöver dig men också alla de dagar då vi bara har det alldeles underbart och myser i vardagen… Jag är så otroligt glad för att du är så nära mig och barnen, en bättre mormor finns inte!

Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.