Nej, nu har vi velat klart… Franskt och KitchenAid får det bli!

Hej hej!

Äntligen sover alla barn, lilla Ville är en riktig buspojke på kvällarna och vill inte alls sova… De stora somnade nog redan runt åtta efter en mysig sagostund, de är ju ganska möra efter heldagar i skolan och återföreningar med alla kompisar. 

Här hemma i bygget är det fullt ös! Det sätts lister, socklar, bröstpanel och foder överallt just nu och fint blir det 🙂 

Ikväll har M och jag fått i uppgift av snickare Gunnar att skissa upp hur vi vill ha sittbänk, skåp och kyl inbyggt i nya köksdelen, med andra ord får det vara slut på velandet då det är dags att leverera exakta mått. Efter mycket om och men ser det ut att bli ovanstående modell… Vi svängde förbi Smegs showroom igår och klämde på den och blev helförtjusta! 
Det får helt enkelt bli en snygg sodastreamer istället för en inbyggd is/vatten/kolsyramaskin… Får se om jag kan hålla löftet att alltid ha färdig is i frysen från och med nu då. M hävdar att det kommer att bli betydligt lättare då vi slipper springa ner i källaren och flytta på spackel/målarburkar för att komma åt frysen och jag tror nog att han har en poäng där…

Så, nu är det dags att ta fram papper och penna och börja skissa, wish us luck!

Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.