Tankar kring Vilhelms rum…

Hej hej!


Hoppas att ni har det bra allihop och att ni fick en lunch ute i solen om ni jobbar nu när sommaren äntligen kommit… Själv har jag haft möte med kontrollansvarig, projektledare samt byggansvarig för lilla huset. Stora delar var ju såklart inomhus, svårt att undvika, men en kaffe i solen hann vi också med 🙂 
KA hade inget att anmärka på utan tyckte att allt såg toppen ut, vi behöver bara fixa lite ventilation i sovrummen men det är lätt ordnat. 


I eftermiddag blir det till att packa in alla barn i bilen och susa in till stan för att spana på tapeter, skall bli skönt att äntligen se dem live och klämma lite. I Villes rum sätts bröstpanel just nu och jag kan verkligen se hur fint det kommer att bli tillsammans med tapeten. Lilla gossen fyller ju dessutom år i dagarna och då skall vi fixa hem en tipi från no 74, gäller bara att bestämma sig för ljusgrå eller stålblå… Just nu lutar det åt ljusgrå. Mattan skall han önska sig av mormor och morfar, det blir kalas för lilla V som älskar sagan Pojken med de hundra bilarna…


Måste bestämma mig för vilken lampa han skall ha i taket… Svårt! Behöver en ljus och luftig variant som inte hänger alltför långt ner, får söka runt bland alla fina nätbutiker tills jag hittar en perfekt…


Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.