Platsbyggd ny köksdel in the making…

platsbyggt kök
smeg

smeg

Hej hej!

Så härligt att solen skiner idag igen, vilken underbar sensommar vi fick trots allt! Idag har härliga Jie från Hemfrid varit här och sett till att det faktiskt blev beboeligt igen. hon har varit här hela sommaren men det har liksom inte funnits en möjlighet för henne att utföra sitt jobb eftersom vi stökat till så med bygge, flyttkartonger etc. Idag passade vi på att städa tillsammans, jag förstädade så att hon kunde städa på riktigt efteråt vilket var absolut nödvändigt 😉

Undertiden har det skrapats fönster här utanför, vilket pill att få bort allt kitt! Vi hyrde en speciell maskin som först värmer upp kittet åt dem så nu går det lite bättre, eller väldigt mycket bättre… Det betyder för övrigt att vi snart kommer att ha engelskt röda spröjs på de gamla fönsterna också. Härligt med allt som går framåt!

I köket bygger de just nu den nya delen med inbyggd kyl/frys, mysig sittbänk och lite hyllor, lådor etc… De är så duktiga och allt kommer att bli så fint när det är klart… Tänker redan nu på den fina gamla träljusstaken som kommer att stå i fönstret till jul… Är nog inte så bra på att leva i nuet tror jag 😉

Att vi bytte bort vatten/is i kyl/frysen känns för övrigt kalas så här i efterhand, är helt kär i det här skåpet! I och för sig så är ju allt bättre än det vi har men ändå, lovely!

Nu skall jag avsluta här hemma och hämta barn, leka , laga mat och stoppa dem i säng… Har jag någon ork kvar efter det så kanske det blir en film när M kommer hem, han springer något lopp idag så dyker upp först när alla de små sover. 

Kram kram!

H

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.