Tänk när det är dags för de här…

l'occitane
AROMACHOLOGIE REBALANCING EXFOLIATING SHOWER GEL - L'OCCITANE EN PROVENCE
God kväll fina vänner!

Idag fick jag ett sånt där mail som man blir lite extra glad över bara för att det är så skämmabortigt och mysigt… En ny serie från L’occitane som bara låter helt underbar! 

Serien heter L’occitane Aromachologie och innehåller följande…


Alltså, jag blir så sugen! Ser framför mig hur jag får en lugn stund någon gång när detta bygge är klart och då skall jag tassa in i mitt nya badrum och komma ut någon timma senare som en helt ny människa. Låter inte det fantastiskt så säg? 

Dessutom gillar jag förpackningarna alldeles särskilt mycket. Imorgon fyller jag år och Ville är ledig, kanske skall fira med att ta en tur till närmaste L’occitaneshop och dofta loss?! När badrummet är klart skall de i alla fall få flytta in, det är ett som är säkert.

Nu skall jag leta upp en bra film att somna till…

Kram och god natt!

H

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.