En milstolpe i mitt liv…

Håll i hatten nu mina vänner…

Japp, precis som titeln på detta fina inlägg säger så har jag nått en milstolpe i livet. När folk pratar om just sådana brukar det handla om att de uppnått en specifik ålder, tagit ett körkort, att de fått barn, gift sig etc. Men i detta nu handlar det om något helt annat, något totalt oväntat…

Jag har slitit ut mina första löparskor! 

Det, mina vänner, har aldrig tidigare hänt… Jag har köpt några genom åren men aldrig någonsin har jag slitit ut dem, fått ett hål i sulan… This is a first timer och den är värd att firas!

Ikväll tänker jag skåla för alla jobbiga och underbara km jag sprungit de sista 7 månaderna, från de första då jag trodde att jag skulle falla samman efter ett pass tills de som jag springer idag, de som är så sköna och får mig att känna mig så stark!

Kram på er!

H

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.