Ny dag och lite kärlek till kaniner…

Rabbit Love
Thonet barstol
The Brook William Morris & CO
God morgon!

Ny dag, nya tag… Sitter här vid datorn, känner solen i ryggen och spanar på när vårt fina kök blir ändå finare… Nu när allt börjar att ta form får jag sådana inredningscravings, drömmer lite om två barstolar från Thonet. Hade egentligen inte tänkt att vi skulle ha det då vi kommer att ha en sittbänk på ungefär samma plats men nu när det börjar bli klart så känns det som om de skulle passa perfekt där vid den lilla disken. Ser hur änglarna kan sitta där och snicksnacka med oss när vi lagar mat, göra lite läxor eller ta ett mellis… Eller varför inte vänner med ett glas bubbel..?
Den underbara kaninlampan vid namn Kaninkärlek har jag gått och drömt om i ett år nu och äntligen tror jag att jag hittat det perfekta stället 🙂 Tror nog att kaninerna trivs med The Brook bredvid Kawastolen i hallen…

Skall dessutom försöka hitta en pläd i den där fina blå/turkos nyansen som verkligen poppar ut från den där tapeten, får väl ta en spillbit och ge mig ut i affärerna och leta…

Nu väntar lite jobb och diverse olika samtal med sjukinrättningar… Är väldigt glad då jag äntligen fått en tid bokad hos en sjukgymnast/kiropraktor som förhoppningsvis kan trolla med rygg och ben. 

Kram på er!

H

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.