I put my big girl pants on..!

målarbyxor

platsbyggt kök

linoljefärg
God morgon!

En ny vecka är här och det känns att det är lite svalare ute, morgontimmarna bjuder på dagg och frisk luft. Här i kråkslottet känns det som om den nya veckan började i lördags… Förra veckan var en vecka fylld av byggångest och negativa tankar och både M och jag kände att det var fel. Vi har gått igenom hela den här resan med en så positiv känsla att det vore otroligt tråkigt om vi lät det negativa ta över såhär i slutskedet… 

Så vad gör man? Vi gjorde som vår underbara ex-granne Donna skulle ha sagt;

Go put your big girl/boy pants on!

Vi bytte bokstavligen byxor och tog själva tag i att driva på det här projektet… I dagarna två spacklade, slipade och målade vi medan mina underbara föräldrar tog hand om alla barnen och körde dem till dans etc. Som en bonus bjöd de hela familjen på ljuvlig brunch i söndags för att fira alla augustis födelsedagsbarn, det var jättekul och väldigt mysigt att hänga med min fina syster, svåger och deras stora killar…

Delar av resultatet från helgens slit ser ni ovan, det är inte klart men det börjar närma sig i alla rum och känslan av att själva få ta ansvar och se till att något verkligen händer är fantastisk! Nu sitter jag här med en kopp te, redo att starta dagen omgiven av en alldeles underbar doft av linoljefärg 🙂

Bakom mig är det dock lite stök men det får ni höra mer om sedan…

Stor kram!

H

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.