En underbar film och ett vackert avslut på dagen…

God morgon!

Måndag igen… Nu känns det som om hösten är här och rutinerna börjar sitta. Idag lyser solen in genom alla våra fina fönster till skillnad från igår då det verkligen regnade konstant. Det har ju sin charm det också såklart, brasor som knäpper, smatter mot rutan och tända ljus är ju faktiskt något jag gillar men höstsolen är också fantastisk… Det där magiska ljuset som bara hösten kan ge…

Efter lite målande igår tog vi änglarna på bio, eller jag och flickorna gick medan M och Ville fixade massor av bestyr i Täby C (läs, spanade på Tessla)… Vi såg i alla fall Insidan ut och den var ju fullkomligt fenomenal!!! Vilken film… Eftersom jag är ett känslomonster så fällde jag ju t.o.m en liten tår eller två men alltså wow… Det kommer bli betydligt lättare att snacka känslor efter det där lilla äventyret 🙂

Vilket vi ju faktiskt gjorde också eftersom kvällen bjöd på höstens första söndagsspa. Frukt, egenproducerad äppelmust, varmt bad, massage och mindefullness i en härlig kombination med mina favoritskruttor. Det fantastiska var att just igår kväll hittade de faktiskt inte en enda dålig/jobbig känsla i hela kroppen… Tänk vilken ynnest… Just nu i dessa tider känns ju det mer speciellt och påtagligt än någonsin. 

Tänk så många familjer som just nu rör på sig, lämnar hem och tidigare liv bakom sig för att kunna ge sina barn just det, en varm, skön och trygg känsla istället för skräck, oro och förlamande rädsla. Det är så underbart att se hur så många verkligen vill hjälpa till, se till att dessa människor får möjlighet till ett bättre liv och en chans att erbjuda sina barn trygghet. Just nu tycker jag verkligen  att det är just det vi skall fokusera på, alla dessa människor som vill hjälpa till… De få som sitter i sina stugor och skriver fula kommentarer på nätet är en så liten del av oss och de skall därför få en lika liten del medial uppmärksamhet anser jag…

Funderar lite på vad just vi som familj kan göra och har några idéer, återkommer med mer info senare…

Hoppas att ni alla får en underbar dag!

Kram 

H

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.