Roxette – The look…

God morgon!

Hoppas att ni haft några underbart sköna höstdagar… Här är det verkligen en superfin höst just nu, solen strålar, luften är sval och myskänslan påtaglig när kaminen sprakar borta i hörnan…

Ville bara titta in en kortis för att visa mitt senaste ha-begär, Roxette från Mulberry… Wow säger jag bara. I flera år har jag letat efter den perfekta väskan och nu har jag hittat den. Eftersom jag inte är så jättemodig vad det gäller just väskor så är det den svarta varianten som står på min önskelista. För er mer våghalsiga vänner så kanske den rosa fluffiga skönheten ovan blir en favorit..? Jag är faktiskt lite kär i den och hade ekonomin tillåtit två så kanske den hade hamnat här hemma 🙂

Så, med dessa vackra bilder önskar jag er en skön start på dagen!

Hos mig sprids just nu doften av olja, mer info om det kommer inom kort…

Kram

H

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.