What A Difference A Day Made…

HAY box box

Lovisa Burfitt

God morgon!

Wow, precis som titeln antyder så har de senaste 24 timmarna ändrat på något, min migrän… Lika vidrigt och stressande det är när man känner att den är på ingång lika underbart är det när den släpper greppet… Förut brukade jag få migrän riktigt ofta, mer än 4 gånger i månaden, men nu har det varit riktigt bra ett tag. Men i fredags kom det en attack som fullkomligt golvade mig… M har skött i princip allt hela helgen. I fredags fungerade jag även om kroppen kände ett enormt stresspåslag men i lördags kom jag inte ur sängen… 

Men som sagt, som en av mina absoluta favoritsånger säger så kan 24 timmar förändra mycket och idag är jag tillbaka på banan om än en smula ”bakis”. När jag då låg där och flämtade passade M på att vara en riktig superhero! Med lite hjälp av barnvaktande grannar lyckades han isolera, fuktspärra, plyfa och gipsa utbyggnaden i söder (glasveranda nr 2). Nu är den redo att tas om hand av spackelfolket och sedan skall det fixas speglar. Vi har ju som jag sagt tidigare börjat jobba på en del själva för att få ett slut på det hela och då känns ju sånt här riktigt underbart, ett steg närmare målet. 

Dessutom är ju golvet färdigbehandlat nu, eller viktiga delar i alla fall, så igår beställde vi äntligen kyl/frysen och bokade in underbara Helena för tapetsering i veckan. Ikväll väntar färgburkarna på oss och sedan blir det inredning av klädkammaren i hallen så att vi kan få undan alla kläder. 

Hör ni hur nära det är nu? Snart väntar inköp av kontorsmateriel och tavlor till nya arbetsplatsen… Underbara kuddar och plädar till sittbänken, någon härlig photoprint till nya matrummet… lite vackra lampor… Weee!

What a difference a day made… 24 little hours… Jag är tillbaka på banan…

Kram!

H

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.