Tapeten på plats…

Kudde Spira Foxford mohair ull
The Brook William Morris & CO
The Brook William Morris & CO
Mulberry nyckelring hjärta
mademoiselle Oisseau Lovisa Burfitt
Klong vas ängKlong äng Lovisa Burfitt Mademoiselle Oiseau
kawa lounge chair spira kudde
God morgon!

Alla har kommit iväg och kvar står jag i hallen och känner mig totalt överkörd… M var tvungen att åka iväg och fixa virke i morse vilket gjorde att jag körde tre barns morgonrutiner samt mina egna så att vi stod klara i entrén kl 07:30… Jisses vilket tempo det blir! Att det dessutom dyker upp diverse snickare samtidigt gör inte saken mindre stökig… 

Hur bra det än har gått och hur fint det än blir så vill jag vara klar nu… Jag vill inte ha en enda dag till då jag tänker att det vore mysigt att hitta på något kul med barnen men istället måste vi fixa eller måla. Jag gillar ju egentligen att få vara kreativ och hålla på med färg och form men när det blir ett tvång istället för lustfyllt så känns det ju sådär.

Men…

I slutet av förra veckan så hade jag just ett sådant där lustfyllt ögonblick då jag tog med mig lite tapetrester och drog iväg till ROOM för inhandling av lite mys till vår nya entré/hall. Ni förstår, när min älskade tapet äntligen var på plats så fullkomligt kliade det i fingrarna på mig… Den behövde helt klart lite kompisar för att den inte skulle kännas alldeles ensam där den satt. Blev riktigt nöjd med resultatet 🙂 

Pläden är en alldeles underbar mohair/ullblandning som är supermjuk och skön att gosa in sig i under svalare höstkvällar… Till den hittade jag dessutom den perfekta kudden som med sitt lite hårdare linnetyg bryter av mot det mjuka (färgen är ju dessutom magisk till tapeten). Den mindre modellen av vasen äng från Klong passade perfekt där i hörnan, älskar verkligen den vasen som får snittblommor att stå sådär spritt och fint precis som på en riktig äng 🙂 I fredags fick den som ni kan se lite björnbär i sig vilka har mognat under veckan och nu är alldeles mörka och maffiga! Nu behövs bara en spegel, platsbyggd hatthylla samt lite tavlor och kaninkärlek… 

Lovely!

Det senaste projektet här i kråkslottet är badrummet som just nu får pärlspont på de ställen där det inte sitter kakel, det kommer att bli kalasfint! Längtar såå tills det är dags att tända doftljus och krypa ner i ett varmt bad och bara få skapa lite lugn och harmoni i den nya delen. Utanför badrumsdörren kommer det vara helt andra energier som gäller… Där hamnar ju vårt nya kontor och åhh så skönt det skall bli att få en bättre organiserad arbetsplats, jag fungerar inte i ett kreativt kaos, det bara måste vara ordning och reda för att den här knoppen skall kunna få ro…

Visst är det konstigt, när jag var sådär 20-30 så gick det alldeles utmärkt att omgivningen mer liknades vid en virvelvind än något annat, nu krävs det lugn och ro för att skapa en kreativ plats… Kan det ha med barnen att göra tro? Kaoset i vardagen måste filtreras bort för att kunna jobba hemma… Oavsett så tror jag att det kommer att bli kalas med en mer avskild plats med bättre funktioner.

Ha nu en underbar dag!

Kram!

H

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.