La oficina…

Hej på er!

Long time… Här har det verkligen jobbats på i ett rasande tempo! Vi har deadline day den 23/10 och nu är det verkligen slutspurten som vi befinner oss i. För några veckor sedan kändes det hopplöst, jag bara väntade på att det skulle bli klart och hela tiden verkade det som om något kom i vägen. Nu däremot är det faktiskt så nära att man kan ta på det. 

La oficina börjar ta form nedanför trappan, inväntar bara en ny stol och som vanligt när man beställer möbler så tar det lite tid men det nya skrivbordet är i alla fall på plats 😉

Äntligen kan jag sätta mig vid datorn igen och få saker och ting gjorda, laptop är inte riktigt min grej eller det kan det visst vara, skall bara bli kompis med min nya.

De härliga askarna kommer från House doctor och är verkligen underbara, en räddning för mig som blir tokig när massa prylar ligger framme. Nu öser jag bara ner allt i de små boxarna, syns inte finns inte som  det heter. Min kära M har dessutom en liten obehaglig vana att lämna små lappar överallt så nu finns det ett litet block från till hands så slipper vi hålla kolla på massa lösa papper. 

Klockan kändes också helt rätt att ha här även om jag annars är emot att ha stressande klockor överallt men just i vårt lilla kontor passade den perfekt, finns här om man är sugen.

Tavlan kommer från Fotografiska och jag är verkligen kär i denna lilla chango, magisk!

Ha en härlig dag nu så ses vi snart igen!

Kram

Hanna


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.