Fredagsmys med äpplen och en liten björn…


Hej på er och…

Happy Friday!

Hoppas verkligen att ni haft en härlig arbetsvecka och att det nu får bli helg… här hemma i huset slog kylan till i veckan… Dels för att värmepumpen bråkade när golvvärmen i den nya delen kopplades på och dels för att det helt enkelt gick från sensommar till riktigt kall och frostig höst. Det har dock gått alldeles utmärkt med tofflor, tjocka koftor och brasor i mängder.

Idag har det varit en kille här och fixat och trixat i källaren så nu minsann är det varmt och skönt även utan tofflor fast jag jazzar ju alltid omkring inlindad i diverse sjalar och myskläder ändå 😉

Vi hade dessutom besök av el-Jockarna som satte två nya lampor, en i hallen och en i vårt sovrum, det blev kalas… Har verkligen längtat efter lite ljus. Lampan i hallen kommer från Watt och Veke, jag sprang på den av en ren slump i vår lokala blomsteraffär… Ibland blir det bara rätt! Den andra har jag spanat på ett tag och velat lite fram och tillbaka  kring men nu när den är på plats så känns det som om den alltid suttit där och då brukar det vara bra… House doctor kommer den ifrån och ni hittar den bland annat här...

Utöver det har änglarna och jag fredagsfixat med fina blommor och nytt doftljus, underbart att göra det lite extra mysigt när helgen kickar igång…  Nu väntar äppelkaksbak och mys i soffan med gosiga och roliga lilla Paddington…

Kram på er!

Hanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.