Nya badrummet är här!

Doftljus Bruka

Odd Molly badhanddukar

L'occitane Almond

Shepherd tofflor korg åhlens

kommod Indiska

Burlington

Rund duschstång

Marrakech design Viskning

biobänk sekelskifte

badrumsmatta tine k

God kväll kära vänner!

Åh vilken fantastisk start på lovet vi haft idag… Lååång promenad i skogen, mängder av frisk luft, häng med mormor och morfar, fika på favoritcaféet här ute och mys framför brasan.

 Att vi dessutom blivit klara med badrummet sånär som på lite korgar gör mig fullkomligt lycklig i själen! Som jag har längtat… Äntligen har jag min lilla oas av lugn och harmoni att smita undan till och ta mig ett avslappnande bad.

För att lyckas med ett sådant har jag dessutom bunkrat med underbara klassiker från L’occitane. Hade egentligen tänkt att slå till på deras nya serie och det kanske händer en vacker dag men nu blev det godsaker från deras underbara serie Almond… Har ni inte provat dessa fantastiska produkter ännu så är det hög tid. De är fullkomligt fantastiska för en vintertorr hud! Den klassiska duscholjan värmer och återfuktar och doftar dessutom otroligt härligt. Kanske låter märkligt när jag säger just värmer men det gör den verkligen… Gnid den i händerna och den sprider värmen långt in i huden och när den sedan blandas med vatten blir den som en skön mandelmjölk. 

De mysiga handdukarna kommer från Odd Molly och passar perfekt till viskningen (golvet) från Marrakech design. Badrumsmattan kommer från Tine K och är inhandlad hos fina Julia vars butik, julias vita drömmar, är fylld av allt möjligt ljuvligt… 

Det finns massor mer att skriva om detta rum som kommit att bli ett av mina absoluta favoriter här hemma men nu är det dags att hänga lite med M 😉 

Ses snart igen!

Kram!

Hanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.