Bring it on… eller, njae men nu är vi redo för grannbarnen…


Hej på er!

Alltså detta lov, vad underbart det är… Helt fantastiskt väder, massor av roliga upptåg och igår fick vi nöjet att hänga med kusinerna på Tekniska muséet hela dagen. Det är verkligen så sjukt mysigt att se hur storkusinen som nu är fjorton år riktigt njuter av att få ta hand om vår petit prince… Kärlek!

Så… Idag blev det då dags för den årliga klubbtillverkningen som sig bör såhär dagarna innan Halloween. Det skall smältas choklad, frossas i strössel och trixas med klubbpinnar samtidigt som man skall stoppa sin söta lilla mun full av marshmallows… 
Sounds lovely?

Det är det verkligen och det var lite extra mysigt att se Ville ta sig an uppgiften med glädje och mod, som en bonus fick han dessutom jättefin hjälp av sina systrar. 

Efter klubbtillverkningen kom mormor och morfar ut en sväng och hjälpte mig med lite röj i huset och passning av barnen då jag hade typ en veckas tvätt att ta hand om samt utrensningar av samtliga familjemedlemmars garderober. Nu ligger allt vikt och sorterat på vårt lååånga matbord och bara väntar på att få hamna på rätt plats i rätt garderob 😉

Imorgon skall jag dyka djupt i vårt förråd på jakt efter alla häxkläder och hattar för nu smäller det om mindre en ett dygn…

BUS ELLER GODIS!!!

Kram!

Hanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.