Halsfluss * 3… Men åhh så vackra ord…

Hej på er!

Vilken sjukstuga vi har! Alltså, det började med lille Vilhelm som i torsdags var lite hängig och snorig… Ni som varit med här ett tag vet ju att det inte är så ovanligt då han åker på det ena efter det andra men säkerligen kommer att bli bättre så snart han opererats och mandlarna inte är stora som köttbullar längre. I vilket fall som helst så tänkte jag inte så mycket mer på det eftersom det händer så ofta… Natten till fredagen blev det hög feber, kräkningar och en riktigt mör gosse… När lördagen kom drabbades också Lovisa och jag och det var först då jag insåg vad som spred sig som en löpeld i la familia, halsfluss…

Stackars Vilhelm hade ju inte riktigt kunnat förmedla hur ont han haft i halsen men Lovisa och jag kände ju att vi varken kunde svälja, gäspa eller för all del prata utan att börja gråta typ, illa!

Så… Idag bar det av till tant doktorn som efter en liten titt i halsen undrade om vi över huvud taget hade kunnat få i oss någon föda, tydligen riktigt fula mandlar etc där i gapen. Resultatet blev Amimox till alla samt varma bad och vila enligt doktorns ordination. 

Längtar helt galet efter att medsen skall kicka in då jag känner mig riktigt riktigt hängig och hungrig, vill ha mat!

Tänk vad hemskt det måste varit för lilla V som inte kunde förklara hur ont det gjorde. Hade jag bara varit lite mer uppmärksam så hade jag kanske märkt det men tyvärr så är vi ju som sagt så vana vid att han är sjuk och för det mesta går det ju över även om det tar lite längre tid än för andra små kottar. 

Ja ja, snart väntar ju en operation och förhoppningsvis friskare tider…

Det finns dock alltid små ljuspunkter i dessa stunder och syskonkärlek är en av de som framträtt så fint denna gång. De små tar så fint hand om varandra och ger varandra små uppmuntrande kramar, fixar glass och leker. 

Själv blev jag bjuden på de finaste och mest efterlängtade orden i världen, Vilhelms alldeles första;

-Mamma, jag älskar dig!

Tar dessa underbara ord med mig i hjärtat och somnar lite lyckligare än vanligt denna kväll. 

Kram!

Hanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.