Underbara barn blir sakta men säkert friskare, undertiden bakar vi…

Hej!

Sitter och småmyser framför veckans brott och slappnar av en stund för första gången sedan jag vaknade i morse… Tänk att man kan vara uppe och flänga hela dagarna utan att sätta sig ner en endaste gång. Den där studien om att kvinnor borde lägga sig på soffan i tio minuter en kvart när de kommer hem kanske vore fint att följa. Nu lämnade ju inte vi huset över huvud taget och då kanske den inte gäller längre 😉

Vi har ju som sagt varit hemma och jobbat på att sakta men säkert bli lite friskare och piggare. Flipps och M startade dagen med att svänga förbi husläkarmottagningen för att utesluta att de var bärare på de här hemska bacilluskerna… Resultatet? Fler Amimoxflaskor i kylen… 

Så vi har helt enkelt lekt, myst, strukit, städat och mysigast av allt bakat lussebullar. Jag vet att det är lite för tidigt men det är ju bara så mysigt och gott. Vår lilla fotomodell som gärna lägger huvudet på sned och ler sitt allra sötaste leende när kameran kommer fram fick hjälp av sina systrar att komma igång och sedan ville han inte sluta! Man kan nog säga att han var aktiv från start tills han några timmar senare satt i kökssoffan och mumsade på sin egenbakade lilla bulle. 

För några veckor sedan hade jag inte en endaste tanke på julen men nu börjar de smyga sig på, de där härliga känslorna som gör att man börjar se över vilka små mysiga kompletteringar till sitt lilla julhus som behöver fixas innan advent. 
Vi har ju dessutom mer än fördubblat antalet fönster det senaste året så det kan ju bli riktigt spännande 😉 Mer ljusstakar åt folket! Här är några av mina favoriter;

Ha nu en riktigt skön kväll!

Karm!

Hanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.