Black Friday or Thursday..?

Den här grinden blev vit först igår, det tag bara 1 1/2 år…

Stolarna är färdiga nu, här är de bara grundade men det blev faktiskt riktigt bra, skall bara hitta en bra plats åt dem…

Detta är mitt Blocketfynd till Vilhelms rum. På bilden ser det riktigt fint ut som det är men det beror nog mest på ljuset då det egentligen är betydligt mörkare, tror att det skall få bli grått. 
 God morgon!

Det behöver jag upprepa för mig själv säkert hundra gånger idag, GOD morgon! Tänk vad konstigt det kan vara, när jag somnade igår var jag lugn och harmonisk och nu sitter jag här som ett åskmoln. Eftersom jag inte alls gillar att känna mig som just ett sådant så försöker jag upprepa goda, fina tankar… Har provat med kaffe, pussar, instagram (är som en varm filt), och en pepparkaka men inget fungerar. 

Så, vad återstår att göra? Jag kan måla… Just nu känner jag mig lite som Kråkan i Mamma Mu, jag och den vita målarburken liksom… Men det blir bra, vi har så många ställen som är nästan klara men som saknar just lite färg så nu kör jag loss. Hade varit väldigt mysigt om det kunde vara i alla fall nästan klart till advent. Känns ju sådär att hänga upp stjärnor och ta in naturen när det inte ser ok ut. Idag har vi dessutom tre hantverkare på plats, de fiffar med små detaljer som framkom vid slutbesiktningen så snart är allt klart inomhus. Jag får nog bara bita ihop, skriva, baka något gott och måla så kommer den här dagen också att bli bra. 

Så till en betydligt trevligare svart dag, black Friday, har ni några planer? Skall det inhandlas julklappar nu? Något du gått och spanat på länge?

Det var evigheter sedan jag var i stan och kikade på fina saker så det får nog bli en tur in imorgon och då kanske det blir ett och annat fynd. 

Kommer man inte in till stan så har ju varendaste webshop en svart fredag också så man kan ju gå fullkomligt bonkers även om man inte orkar ta sig ur sängen. 

Kram på er!

H

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.