Julstämning på kråkslottet…

Hej på er mitt i natten!
Jo, det är så man jobbar i maj och december om man har skolbarn… Saker på G mest hela tiden. Imorgon väntar luciafirande för lilla Lovisa. Det är stort må jag lova, väldigt stort trots att hon gjort det ett antal gånger på förskolan. Nej, det är inte samma sak förstår ni, det här är mycket större, inövade verser, mikrofon och ett stoort allvar. Nu är i alla fall lusselinnet struket och framhängt, pfjuu.

Flipps blev magsjuk stackarn men om hon håller sig i några timmar till så har de magiska 48 timmarna passerat och hon är fri att gå till skolan för att hänga med kompisarna till slöjdavslutning med GODIS… Japp, ni läste rätt och det är just detta som varit så ångestladdat de senaste dagarna, att hon kanske skulle missa den enda gången hittills som det varit tillåtet med godis i skolan. 

Ville försöker vi hålla borta från alla sjukdomar då han har tid för operation nästa vecka och därför bör vara så frisk som det bara går… Äntligen skall han bli av med de där enorma mandlarna och polyperna. Jag hade gärna väntat tills han blev tre år vilket är vad man brukar göra men det ville inte läkarna så det var bara att gilla läget… Nästa vecka packar gossen och jag väskan för att sussa på Karolinska Huddinge i någon dag. Innan dess skall även den lille prinsen hinna med sitt luciafirande, han övar han också må ni tro;

Binka lilla säääna dä…

Underbart hur de alla liksom känner av allvaret. 

Här hemma fick vi in verandagranen idag vilket alltid är härligt men faktiskt lite extra mysigt i år då dörren bakom granen inte är ful och 70-talig utan vackert spröjsad precis som de gamla vackra fönstrena intill. Det är nog mest jag som bryr mig men det är ju nog så viktigt 😉

Nu skall jag hinna sova i några timmar innan jag själv har tid hos tant doktorn…

Nattinatt!

H

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.