Tillbaka…

  
Eames plastic armchair vitra
Dags för Vilhelm att lämna över stolen till mig, time to get back to work…


Hej på er!

Undrat vart jag tog vägen? För två månader sedan blev jag sjukskriven på 100% då min andning var fullkomligt i botten igen… Kände att jag verkligen ville ge det där med att ta det lugnt en chans vilket ledde till att det blev en pause även här. 

Tyvärr ligger det där med vila inte riktigt för mig men det är ju inte direkt något problem då man är trebarnsmamma, behöver inget jobb för att få dagarna att rulla på i ett rasande tempo. Däremot är det skönt att ha rutiner och de försvinner lätt när man inte har några fasta tider. Så… från och med idag kör jag på 50% vilket känns bra. Det betyder i sin tur att jag tänker titta in här igen och det skall bli sååå mysigt!

Gick ju in och skrev en post efter missfallet då jag kände ett stort behov av att dela med mig av min sorg, hade ju hoppats att få göra ett litet bebisinlägg istället men det blir inte alltid som man tänkt sig. Vad som däremot kändes fantastiskt var er respons,så många av er kontaktade mig på ett eller annat sätt och berättade om era egna erfarenheter eller bara skickade ett tröstande ord min väg och ni skall veta att det kändes fullkomligt fantastiskt… 

Tack allra finaste!

Vet ni vad? Nu skall jag skriva om bebisar men på ett betydligt mer informativt sätt, älskar mitt jobb!

Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.