DREAMS COMING TRUE

Ni vet när man gått och drömt om något.. Funderat, finurlat, fixat och trixat och så plötsligt tar man steget och bara kör, det är där vi är nu. 

Vi satt i stugan i Sälen och myste under sportlovsveckan när vi plötsligt bara kände att nu kör vi. Ni vet, man är ledig, får energi, kraft och nya idéer tar form, eller som i det här fallet när en idé som legat och pyrt under ytan plötsligt plockas fram. Ända sedan Filippa kom har jag nog egentligen velat göra det här men ibland tar det tid, 10 år uppenbarligen 😉
Vi bestämde oss i alla fall där och då för att starta vår egen barnklädesbutik på nätet. 
Jag har alltid älskat barnkläder och ibland har folk undrat var jag hittar alla fina saker eller hur jag gör för att få mina barn att ta på sig det jag vill att de skall ha. Jag har aldrig sett problemet då barnen alltid älskat det jag köpt åt dem. Det skall vara fint, coolt, lättlekt och ha lite extra av allt majigt som man kan vilja ha. Så det är det vi kommer att sälja, mina och barnens favoriter! 
I fredags kom första leveransen av kläder från galet coola I Dig Denim och om några dagar öppnar shoppen på riktigt, just nu kan man bara se vad vi har men inte handla något eftersom vi inte har Klarna på plats ännu. Om ni drabbas av total shoppinglycka, kanske vi kan ordna det med Swish eller så. Annars får ni hålla ut ett (litet) tag till 😉
Eftersom vi kom på det här veckan innan deadline för beställningar av vinterkläderna kommer vi initialt att sälja I Dig Denim och How to Kiss a Frog men i veckan har jag möte med agenten för MarMar Copenhagen och förhoppningsvis kommer vi att sälja lite från deras autumn/winterkollektioner redan under hösten. 
En annan favorit som jag hoppas kunna presentera i shoppen inom kort är de fullkomligt fantastiska rosetterna fån Lilla Rosettfabriken. Vi startade ett samarbete på Instagram och så fort jag fick hem dem ville jag beställa in ett lager till butiken, de är helt underbara och gjorda i allra mjukaste skinn och dessutom finns de i alla möjliga färger och modeller, stort LOVE på dem!
Så nu vet ni vad jag vetat sedan februari… Min nya bebis är här!
Är så galet lycklig i hela kroppen just nu att det inte ens gör något att Arsenal just förlorade sin öppningsmatch i Premier League…
Ha en underbar kväll bästa ni!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.