THE OFFICE SPACE

Godmorgon!
Så var alla barn lämnade och jag har satt mig för att skriva ihop lite texter till alla underbara kläder som vi har fått in i butiken. Alltså jag blir ju på fullaste allvar så galet lycklig av alla dessa enormt fina plagg! Att jag dessutom får hjälp av helt fantastiska agenter och andra härliga människor gör ju att jag bara toknjuter av jobbet just nu!
Som en liten bonus kunde jag ställa helt ljuvliga 40-årssnittisar i kontoret i morse så nu leker livet och allt doftar ljuvligt av sommar!
Utöver arbetet med Decided.se skall jag skriva lite bildtexter till en tidning där mitt Instagramkonto kommer att presenteras, så otroligt kul med massa spännande samarbeten och uppdrag just nu.
By the way, hur fin är inte min underbara temugg från Elisabeth Ottebring?! Stort love på den!
Nu måste jag sätta igång men vi hörs lite senare!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.