FANTASTISKA FORMEX

Wow säger jag bara… Vilken dag vi hade igår! Även om mina fötter brann och jag nästan somnade i en Tesla (i själva showroomet) påväg hem så var det ju bara såå värt det. Formex bjöd helt enkelt på så galet mycket härlig inspo att man dog en smula. Dessutom träffade jag alldeles fantastiska, inspirerande och underbart kreativa människor precis överallt. 
Min kära vän som jag gick med hade redan innan bestämt precis hur vi skulle navigera oss fram för att inte missa någonting och bortsett från några spontana avvikelser i början så tror jag faktiskt att jag höll mig till reglerna och därför såg typ ALLT. 
En av de där gångerna då jag inte riktigt kunde hejda mig utan kastade mig fram på diagonalen var när jag såg den underbara fåtöljen från Jonathan Adler… Alltså den är ju bara så galet fin! Älskar absolut precis varendaste detalj! Färgen, formen, välvningarna… Fantastisk! I min lilla fantasi står den redan som en liten pärla i vårt vardagsrum, lovely!
En annan favorit var den fina kollektionen med ljusstakar och coasters från HILKE Collection. Superfin mässing som känns tung som bly, ni vet sådär så att man vill säga ”Överste Senap i biblioteket med ljusstaken”. Tänk herrgård, kristallglas med en iskall drink och de där blänkande glasunderläggen, mmm…
Och hur häftigt är det inte när man hittar en produkt, designad av en ung tjej, som bara är sådär spot on?! Galet snygga Astoria från Globen Lighting skall definitivt få flytta hem till oss någon dag, skall bara hitta rätt plats först.
Nu mina vänner bär det av till DHL:s lilla pick up point för att hämta ut ett majjigt paket till de små. Ha en riktigt fin torsdag!
Kram!

1 reaktion på ”FANTASTISKA FORMEX”

  1. Har följt dig på instagram rätt länge, men hittade din blogg nu också. Härligt! Kul att du delar med dig, hittar mycket inspiration hos dig:) Trevlig kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.