KUDDBONANZA OCH HÖSTSTYLING

Här hemma har det verkligen hänt massor de senaste dagarna. Ni vet att jag skrev om det där kaoset som inträffar innan allt faller på plats… Nu har det blivit ordning i två av tre rum som just nu genomgår någon form av omstyling.

Fullkomligt älskar de nya färgerna som fått flytta in i vardagsrummet. Den där rostigt gula, som för övrigt finns hos alla designers i höst, är en så himla fin accentfärg. För mig som inte passar sådär jättebra i just den nyansen så hamnar den i inredningen istället. Plädar, kuddar, vaser mm gör ju att rummet verkligen byter karaktär och då kan man ha såhär roligt utan att det krävs en förmögenhet eller ett gäng målare för att ändra igen när man blir sugen på något nytt.

Det roliga är att jag helt enkelt utgick från min favvotavla som hängt där i vardagsrummet i flera år. Älskar de starka och härliga färgerna i den tavlan och det var lite därför det blev en ny blå fåtölj. Kanske inte bara därför en del berodde nog på att barnen ofta klättrade omkring på den vita fåtöljen som stod där innan… Den hade tyvärr inte avtagbar klädsel vilket gjort att den till slut antog en mer grå ton 😉 Jag har faktiskt skrubbat den hyfsat ren nu så att den kan flytta ner i Filippas nya rum när det blir klart.

Nu saknas egentligen bara soffbordet vilket lutar åt ett Spider från Eilersen i en glas/mässingkombination men det är inte helt bestämt ännu, ni vet de där stora besluten… Man vill ju trivas med ett bord i flera år och då får beslutsperioden ta den tid den tar helt enkelt.

Nu skall jag in på möte med Little Miss Friday och spana in fler underbara vårkollektioner till alla våra fina barn!

Ha en mysig lillördag!

Kram

2 reaktioner på ”KUDDBONANZA OCH HÖSTSTYLING”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.