BARNCANCERGALAN OCH ATT NJUTA AV LIVET

Så kom fåret fram, åh vad jag älskar hösten!
Min allra finaste pojke.
Vi tjuvstartar kanelbullens dag 😉
Vårt höstcasa
Trappräcket är äntligen på plats och grundat dessutom.
Här plockar våra änglar äpplen inför årets mustande… Alldeles ljuvliga och oförglömliga stunder.

Så har de första dagarna i oktober passerat och vi har verkligen fått njuta av alldeles underbart soliga och härliga höststunder här i trädgården. Idag blev det dessutom lite hederligt höstvab med Vilhelm som hade lite magknip, inte värre än att han kunde tänka sig en bulle dock 😉

Idag är det Barncancergalan och jag kan inte annat än känna mig helt galet tacksam över att våra barn fått vara så friska som de varit. Som ni läste i mitt förra inlägg har jag ju sett kampen på nära håll och det går verkligen inte att beskriva med ord hur fruktansvärt svårt det är när barn drabbas av cancer. Egentligen borde man ju fira alla friska dagar, njuta av alla stunder tillsammans och inte hänga upp sig på småsaker men så kommer vardagen emellan och man stör sig på ouppackade gympapåsar och annat oviktigt.

Mitt mål från och med nu skall vara att försöka fånga de där små stunderna varje dag då livet känns sådär magiskt… En alldeles underbart mysig stund idag var när Vilhelm och jag promenerade ut i den krispiga morgonluften och njöt av en härlig höstpromenad tillsammans!

Önskar er en härlig kväll där vi väljer att kämpa för livet och titta på Barncancergalan,

Missa inte att titta in på www.decided.se och spana in alla underbara klänningar, jackor, bodysar och andra ljuvligheter… Shoppa med 15% rabatt så skänker jag dessutom 15% av ditt köp till just Barncancerfonden. Fyll i koden, hannasänglar, i fältet för kupong och njut av att shoppa lite billigare samtidigt som du bidrar till kampen mot cancer bland våra fina barn! Koden gäller fram till midnatt.

Största kramen till er och tack för alla underbara hälsningar ni skickat mig de senaste dagarna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.