HÄRLIGA MÖTEN OCH NYA MÄRKEN PÅ G

Innehåller reklam för min egen butik www.decided.se
Copyright Kungahuset.se Fotograf Kate Gabor Prinsessan Estelle i I Dig Denim
MarMar Copenhagen
How to Kiss a Frog
Petit by Sofie Schnoor
NoaNoa Miniature

Åh vad jag älskar mitt jobb just nu även om det känns lite märkligt att tänka vår och midsommarklänningar när tankarna börjar närma sig jul. Till den tidiga våren kommer Decided.se fortsätta med de märken vi har nu, How to Kiss a Frog, I Dig Denim och MarMar Copenhagen men runt april/maj breddar vi med två mycket efterlängtade märken, Petit by Sofie Schnoor och NoaNoa miniature.

I veckan hade jag två alldeles fantastiska möten med superduktiga Little Miss Friday och jag känner mig så otroligt nöjd och förväntansfull över dessa underbara kollektioner. Vi har alltid älskat Noa Noa och att vi nu kommer ha dem i butiken gör mig lätt euforisk. Den här sommarkollektionen är verkligen alldeles underbar och fullkomligt proppad med ljuvliga sommarkläder för skolavslutningar, midsommarfester och härliga sommarlekar. Som en bonus matchar babykollektionen med den äldre vilket gör att man kan gå fullkomligt bananer om man är sugen på syskonmatchning vilket jag älskar!

Om Noa Noa står för det danskt ljuvliga så är Petit by Sofie Schnoor mer riktade till de lite coolare bönorna. Också här har jag valt att ta in delar av kollektionerna så att syskonmatchning är möjligt. Alltså jag är helt övertygad om att ni kommer att tokgilla det här! Tyll, jumpsuits, härliga mönster och supersköna modeller… Love!

Hoppas att ni får en jättehärlig fredag nu, det skall vi absolut ha!

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.