UTAN MOBILEN…

…känner jag mig halv om ens det. Man kan ju givetvis diskutera hur hälsosamt det är men usch så handikappad jag känner mig och så otroligt van jag är vid att kunna nå  allt och alla på någon minut. Kalendrar, möten, aktiviteter mm, allt finns ju där och mer eller mindre BARA där. Jag äger inte längre någon filofax och hela familjens aktiviteter finns i en kalender online. Jobbet sköts i mångt och mycket via mobilen och dessutom all mysig kontakt med er här på bloggen och Instagram.

Eftersom jag tar alla mina bilder med telefonen känns helgen typ halv för att jag inte fått föreviga alla mysiga stunder. Det har å andra sidan gjort att jag bestämt mig för att börja använda vår riktiga kamera istället. Hinner jag med tänker jag dessutom gå en lite kurs. Det här året på Instagram har verkligen fått mig att inse hur otroligt kul jag tycker det är att fotografera.

Andra kurser som står på agendan är körkortsvarianten men den orkar jag knappt tänka på utan att få ångest men det är helt klart hög tid. Att vi dessutom var och tittade på ny bil idag gjorde det hela ännu mer aktuellt.

Önskar att jag hade mer att dela med er men det kommer förhoppningsvis imorgon då telefonen skall vara lagad och fungerade igen. Önskar er en riktigt skön söndagskväll med lite bilder från en alldeles underbar villa som ligger ute till salu i Västerås just nu, love it!

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.