LITEN HAR BLIVIT STOR…

Hej på er! Häromdagen var jag inne i stan och tittade på lite inredning till Filippas nya rum, hon skall ju flytta ner i källaren den lilla busan. Det kanske låter trist men det kommer att bli så fint när vi fiffat klart där och hon är väldigt bestämd på den här punkten, det gamla lekrummet/förrådet/panikrummet där hela familjen bodde när taket lagades skall bli hennes.

Det passar egentligen ganska bra då där finns eget badrum och egen ingång, inte för att den kommer användas nu men om några år kanske. Nu skall vi faktiskt sätta upp en tillfällig vägg mot just ingången så att det skapas ett litet förråd innanför källaringången där cyklar och vagnar kan stå. På andra sidan väggen skall dock Filippas skrivbord/sminkbord stå. Alltså är så lycklig över att jag sparat det där bordet genom alla år. När jag var 16 och vi flyttade till Stockholm fick jag ett alldeles underbart sminkbord från Laura Ashley. Tyget är väl inte riktigt topp längre men stommen för bordet är jättefint så med lite tvättat linne kommer det att bli kalas.

I övrigt skall vi lägga in en heltäckningsmatta, bygga en säng/bokhylla som jag såg att fina House of Philia hade gjort till sin dotter, gipsa tak och måla alla väggar. Det är lite pyssel att stå i men åh vad jag längtar! Vi behöver bara lite ledig helgtid för att rensa ut där nere, nu är det ju alldeles fullt av skräp och riktigt källarruffigt.

Hoppas verkligen att vi kommer igång snart…Det kommer definitivt att generera väldigt spännande före/efterbilder 😉

Ha en mysig torsdag!

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.