ATT FÖRSÖKA HITTA JULSTÄMNING REDAN NU…

Superfina Skogsbäcken från Printler

Sitter här framför datorn och lyssnar på min absoluta favoritskiva när det kommer till  julmusik och försöker komma i skön julstämning. Kan ju anses som ett ganska udda beteende men snart är det dags för adventsreportage här hemma och då skall det ju vara stajlat och fixat med alldeles magisk julstämning här hemma. 

Jag brukar verkligen inte vara svår att få igång när det kommer till just jul, brukar längta som en tok,  men i år är jag inte riktigt där ännu. Får kanske ta hjälp av lite glögg på sikt 😉

Sovrummet känns som om det börjar ta form och vardagsrummet är på g men matsalen och köket känns fortfarande väldigt vaga men tankarna och idéerna finns där de skall liksom bara falla på plats.

I sovrummet har jag utgått från vårt vackra vinterlandskap, vill ta in grönt, frostigt vitt och lite slingor till de råa balkarna. Självklart tvättat linne i sängen och alldeles fullt av härliga kuddar och täcken. Helst skulle jag vilja få till en hängstol i ena kupan men just nu är ju den delen av vårt sovrum ett litet showroom för decideds barnkläder så vi får se hur det blir med den saken.

I vardagsrummet väntar förändringar som lite nya bord, härliga böcker och vaser. som en liten bonus tror jag dessutom att jag skall måla en smula. Vi får se vad jag hinner med helt enkelt. I helgen startar vi ju dessutom operation källaren vilket jag tror kommer att ta en hel del tid även om man önskar att allt skedde i ett rasande tempo.

Ja ja, nu väntar lite packning av era fina beställningar från Decided.

Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.