EN SUITE TILL VÅR TWEENIE

Tänkte hänga upp de underbara vännerna från Mrs Mighetto där inne för lite ombonad känsla.
Älskar de där smutsiga pastellerna till grått som golvet kommer att vara. Dessa härliga hanndukar kommer från Zara Home.
Smart badrumsskåp med belysning på sidorna.
Underbar tvål med doft av rosor från härliga L’occitane.
Tvättkorg från HM Home.
matchande badrumsmatta till de där härliga hanndukarna, också den från Zara Home.
De här kan bli lite luriga att få tag i i år då de släpptes som kollektion förra hösten men något mysigt doftljus från Byredo får det bli. 

Vi fortsätter förbereda projekt källaren här hemma. Det ligger ett badrum i direkt anslutning till det rum som kommer att bli Filippas så varför inte piffa till det och få en härlig En suite-känsla?

Just nu har de hamnat i någon form av vakuum. Vi gjorde en liten uppfräschning av det när flickorna hade rummet där nere som lekrum men mitt i den vevan kom Vilhelm så vi har bland annat en liten hörna där vi inte hunnit måla kaklet. Min gissning är att alla ytor behöver få sig lite färg så det får bli en extra strykning på det som redan målats en gång. Kan för övrigt varmt rekommendera kakelfärg om man vill fixa till ett badrum utan att riva ner och kakla om, projektet blir ju så stort då vilket lätt leder till att man låter allt vara. I vilket fall som helst så var detta badrum klätt med rosa kakelplattor från 80-talet men blev superfina och vita på bara några timmar.

Nu skall vi dessutom ta oss an den gamla kräkfärgade badrumsmattan och måla den grå. Jag har läst på hur mycket som helst kring det där med att måla badrumsmattor och hade det gällt ett badrum här uppe i huset hade jag kanske inte chansat men nu är det ett källarbadrum så vi testar. Funkar det inte får vi helt enkelt ta in någon som lägger om golvet där.

Vi tänkte i alla fall köra på med samma tema som ute i hennes rum, grått med smutsiga pasteller. Dessutom tänkte jag hänga upp Dear Friends där inne för att mysa till det lite.

Badrumsskåpet kanske inte är det roligaste men det är verkligen inte lätt att hitta ett lagom stort skåp och dessutom få plats med belysning i anslutning till det. Detta har inbyggd belysning på sidorna så det blir väldigt praktiskt.

Sedan får vi helt enkelt ösa in massa mysiga detaljer som gör att det där badrummet känns varmt, välkomnande och hur tweenieigt som helst. Filippa är så otroligt glad över att vi skall göra det här vilket får mig att vilja piffa maximalt så att hon verkligen känner sig supervälkommen i sin nya lilla källarvåning.

Hoppas att ni har en härlig fredag!

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.