ADVENTSREPORTAGE OCH JULENS FÄRGER

Hej på er!

Så börja det där adventsreportaget som jag nämnt tidigare närma sig på riktigt. Jag har ju haft så galet svårt att hitta den rätta julstämningen men nu äntligen har den börjat komma smygande. Verkligen i sista sekund dessutom, flämt!

Årets färger kommer i alla fall bli, blått, grönt, vitt, guld och silver. Vitt, guld och silver brukar ju alltid vara där på ett eller annat sätt och i år blir det alltså blått och grönt som blir själva accentfärgerna.

Åh vad jag längtar nu, så fort jag bestämt mig för hur något skall bli vill jag liksom bara att det skall ta form på en gång. Det är riktigt så jag känner materialen redan nu… Ni vet, sammet, mjuka plädar, tunga vaser och underbara buketter fyllda med eucalyptus som bara väller över. Älskar!

Så hur kom jag då i rätt stämning? Förutom musiken krävdes det fem minuter av egentid här under höstlovet tillsammans med favoriten Skapa Stilen Sköna hem som kommit ut med en härlig julspecial såhär alldeles passande. När jag väl fick sitta där och bläddra för mig själv ett tag så föll allting på plats men tror verkligen att jag har en galet intensiv vecka framför mig då allt skall fixas. Som tur var finns det ju så underbara nätbutiker nuförtiden så jag började med att klicka hem lite favoriter från Oscar & Clothilde när jag satt där i soffan.

En annan större och väldigt efterlängtad beställning dyker upp redan idag, så galet spännande… Återkommer med pics och ett litet inlägg så fort allt är på plats.

Ha nu en alldeles fantastisk fredag!

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.