LANTLIV… TIME FLIES

 Hej på er!

Long time… Har tagit en liten paus efter en väldigt jobbintensiv period men nu är jag tillbaka. Så vad har hänt sedan sist? Massor såklart, det har varit jul och nyår, skolan har börjat igen och livet har tagit fart. Det står ju liksom aldrig still med tre barn och flera företag… Men vi gillar det, på något vis ger ju egenföretagande en frihet även om man liksom jobbar jämt.

Något som var väldigt roligt att se var ju reportaget i Lantliv som kom ut här i januari. Det blir ju en lite märklig känsla då man får en tillbakablick och ser hur otroligt mycket som hänt på ett år… Dels inredningsmässigt men också med barnen, en själv och oss som familj. Jag kommer så väl ihåg när vi bodde i stan och jag prenumererade på just det där magasinet… Jag kunde sitta där i min lilla lya och drömma om dubbeldörrar och stora lantkök men samtidigt ville jag absolut inte lämna stan.

Allt har sin tid och nu sitter jag plötsligt här med massor av barn, en villa och just dubbeldörrar 😉 Visst är det härligt?!

 

När den här bilden togs hade vår lilla prins somnat, tur att han hann vara med på lite andra bilder, han är ju en så underbar liten del av vår familj. I höstas hade han verkligen en ganska intensiv treårsperiod men nu börjar han lugna ner sig en smula vilket faktiskt är ganska trevligt för oss alla 😉

Så, här har vi det, vårt hem som det såg ut i januari 2016, innan vi hade byggt en ordentlig entré men med hela utbyggnaden på plats, hade bilden tagits ett år tidigare hade det bara varit hälften så stort. Tänk så snabbt man vänjer sig vid den där extra ytan. Nu passar huset till vår familj och vi behöver inte längre flytta runt högar utan kan faktiskt städa undan på riktigt, yeah!

 

Här ser ni vårvinterns styling 2016, är såå sugen på att fixa om till just vårkänsla efter  julpiff mm men har inte hunnit ännu… Imorgon väntar dock FORMEX och efter den lilla trippen blir det piff överallt skulle jag tro 😉

Nu bär det av till affären där jag skall få in lite av MarMars vårnyheter, det är verkligen en helt magisk kollektion som jag hoppas att ni spanar in på www.decided.se, de är så galet duktiga på att göra fina och mjuka kläder!

Ha en härlig dag nu! Återkommer såklart med rapport från morgondagens äventyr!

Kram

Hem: Vårt 😉
Fotograf: Carina Olander
Producent: Anna Truelsen
För: Tidningen Lantliv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 reaktioner på ”LANTLIV… TIME FLIES”

  1. Så roligt att se ert hus i Lantliv. När jag fick tidningen i brevlådan kommenterade jag det fina gröna huset på tidningens framsida för Dan. Döm om min förvåning när jag såg era namn och insåg att det var våra förra grannar från stan. Jättefint hus och reportage.
    Kram Anette ( Leijonwall)

  2. Hej Hanna! Läste och njöt av det fina reportaget om ert inspirerande hem. En fråga, vart kan man hitta den snygga mattan i vardagsrummet? Med vänlig hälsning, Lena Örtenblad

  3. Hej Lena och stort tack, kul att du gillade reportaget! Mattan kommer från Ellos men har tyvärr utgått… Hoppas att du hittar något liknande någon annanstans ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.