BUMBLEBEE FRIENDS…

Hej!

Idag testar en febrig Vilhelm och jag underbart fina posters från Bumblebee Friends som vi funderar på att ta in i butiken. Det blir liksom inte bättre än när man kan testköra dem på sina egna små kids 😉

När Sophie von der Groeben illustrerade och skapade sina fina posters var det just med målet att de skulle uppmuntra barn att peka och lära sig samtidigt som de skulle vara fina rumsdekorationer.

Varumärket kännetecknas av en sober färgskala, lekfulla motiv och en pedagogisk touch.

Efter någon timme tillsammans med Vilhelm här inne konstaterar jag att hon har lyckats… Snygga tyckte jag absolut att alla produkterna var så fort jag packade upp dem men att de skulle locka till så mycket lek som det gjorde anade jag nog inte. Vilhelm har pekat igenom hela postern en miljon gånger och sedan plockade vi ner den mindre räknepostern och lekte att han var lärare och jag elev 😉 (Jag fick räkna till fem ganska många gånger…)

Han klättrade runt och fixade hur mycket som helst tills han kom på att det var lite farligt och bestämde sig för att sätta sig på knä, min lilla gullunge…

Jag lät dessutom min mamma titta på produkterna för någon dag sedan då hon är lärare och ofta påpekar hur opedagogiska många alfabetsposters är… Det kan handla om att man tycker att giraffer är söta och sätter dem på G men det är ju inte så fiffigt då det inte låter som ett traditionellt G utan som undantagsljudet. Hur som helst så fick de tummen upp av mammi och det betyder massor för mig, den damen har koll på pedagogik.

Som en liten bonus älskar jag de gulliga kalasinbjudningarna, hur söta?!

Så, vad tycker ni? Är det här något ni vill se hos oss på Decided?

1 reaktion på ”BUMBLEBEE FRIENDS…”

  1. Hallå 🙂 För det första måste jag säga vilket underbart vackert hem du har! Sen undrar jag vad färgen på panelen heter? Är ute efter en liknande nyans men tycker det är så svårt att hitta rätt…
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.